J Training logo

Tarinani

 

Syksyllä 2013 minulle tehtiin mittava selkäleikkaus, joka pelasti minut mahdolliselta pyörätuolilta. Syynä oli kaksinkertainen skolioosi, joka alkoi vetämään minua vinoon ja oli jo lyhentänyt minua kahdeksalla sentillä, puhumattakaan kivuista jokapäiväisessä elämässä.

 

Olen ollut koko ikäni liikunnallinen ja treenasin lihaskuntoa pitkään ennen leikkausta, joten tämä kaikki auttoi minua toipumisessa. Leikkauksessa selkärankaani suoristettiin kahdella 50 cm pituisella titanium tangolla, joihin kiinnitettiin 30 ruuvia.

 

Leikkauksen jälkeen kivut olivat sietämättömät ja painoni putosi 15 kg. Olin pelkkää luuta ja nahkaa. Sain myös hermovaurion, joka vaikutti vasemman nilkan toimintaan sekä teki vasemmasta pienestä pakaralihaksestani toimintakyvyttömän. En kuitenkaan antanut periksi, vaan lähdin kyynärsauvojen kanssa salille heti kun sain lääkäriltä luvan. Aloin rakentamaan lihaksiani uudestaan, koska tiesin ettei kukaan muukaan tekisi sitä puolestani!

 

Aluksi kaikki oli hankalaa; mikään paikka ei liikkunut ja kipu oli sietämätön. Pikkuhiljaa tuloksia alkoi kuitenkin näkyä, kivut vähenivät ja kyynärsauvoista pääsin eroon kaksi vuotta leikkauksen jälkeen. Olin innoissani. Aloin myös salaa haaveilla uudesta työstä, jossa voisin auttaa muita, jotka ovat samassa tilanteessa kuin minä. Nykyään olen kokonaan ilman särkylääkkeitä ja samanlaisia kipuja ei ole.

 

 

 

Arki on paljon helpompaa kun pitää itsestään huolta, Rakastakaa kehoanne, se vie teidät läpi elämän!

Johanna Merivalli teskti
Selkäleikkaus
Personal trainer Johanna Merivalli 3

J TRAINING / Personal Trainer Johanna Merivalli / johanna.merivalli@jtraining.fi / p. 050 327 8586

Ereps logo
Selkäleikkaus
Personal trainer Johanna Merivalli 3
Koulutettu kuntosalivalmentaja
Koulutettu personal trainer
Selkäleikkaus
Personal trainer Johanna Merivalli 3
Selkäleikkaus
J Training logo

p. 050 327 8586

J TRAINING

Personal Trainer Johanna Merivalli johanna.merivalli@jtraining.fi

p. 050 327 8586